Saluda de L’Alcaldessa

Cotes estrena nova pàgina web. I ho fa lligat a dos conceptes que l’equip de govern que dirigisc han volgut que siguen cardinals: Una millor comunicació amb la ciutadania i un reforç de la transparència municipal. Perquè les noves tecnologies ofereixen grans possibilitats de comunicació i fan més fàcil compartir informació i això ens permet ampliar el diàleg amb els veïns i veïnes de Cotes. 

La informació i la transparència són garanties d’una major confiança en l’administració local, la més pròxima i la d’acció més directa. Esta pàgina web treballarà per a ampliar-ho. Ací comença, però el treball serà constant.

La transparència no és únicament una obligació per part de les administracions sinó un dret de la ciutadania ja que, al nostre país, des de l’any 2013, comptem amb la Llei 19/2013 de Transparència, accés a la Informació Pública i Bon Govern que busca reforçar el dret dels ciutadans i ciutadanes a accedir a la informació sobre activitats públiques. Als ajuntaments xicotets, els veïns i veïnes tendeixen a confiar més en els administradors públics perquè tots ens coneixem i prima l’empatia i la proximitat. No obstant això, mai és suficient i millorar és un objectiu constant. 

La transparència és un dels principals aspectes en els quals un ajuntament ha de treballar a fi de millorar la relació entre l’administració i la ciutadania. En això estem i ara comptem amb la complicitat d’esta nova plataforma web local.

Rosa Emilia Lorente
Alcaldessa de Cotes