Carta urgent a la ciutadania per la situació de la COVID-19 als nostres huit pobles

Compartix en les xarxes socials

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn

Vivim temps complicats als nostres pobles. Els huit pobles de la Vall ens hem volgut unir per llançar a la ciutadania (a cada veí i veïna) un missatge sincer: Necessitem la implicació de totes i tots per eixir d’esta. La pandèmia està allargant-se més temps d’allò esperat. Arriba el cansament mental. Però no podem baixar la guàrdia.

Sabem que duguem mesos demanant esforços i implicació però no podem deixar-ho ara que ja circula la solució en la nostra societat i que sols cal esperar, pacientment, que es distribuïsca. Nosaltres esperem que el més ràpid possible, la vacuna és el camí a la vida normal. La pandèmia serà estudiada en el futur. Ens ha obligat a doblegar els esforços i a donar de nosaltres més que mai. Ens ha exigit multiplicar l’empatia i estudiar sobre responsabilitat. La ciutadania, en general (en una àmplia majoria) ho ha fet perfectament i sols podem que donar les gràcies.

Però esta tercera ona està sent especialment greu i els huit ajuntaments estem intensificant les mesures i la implicació (amb tots els nostres esforços) per combatre-la. Cada contagi és per a nosaltres una desgràcia. Cada mort, una empremta inoblidable.

Prenem mesures dràstiques. Però són necessàries. Per a solucionar esta crisi sanitària necessitem de cada u i una de vosaltres. Cent comportaments responsables queden en res per culpa d’un irresponsable. Un comportament inadequat provoca morts. Seguim pensant que eixirem enfortits com a societat. Més units. Però necessitem seguir amb la responsabilitat i el compliment de les exigències sanitàries.

 

Signants de la carta a la ciutadania:

  • Josep Botella, alcalde de Càrcer
  • David Pons, alcalde de Sumacàrcer
  • Julio García, alcalde d’Alcàntera de Xúquer
  • Raquel Sancho, alcaldessa de Sellent
  • Vicente Mompó, alcalde de Gavarda
  • Begoña Lluch, alcaldessa de Beneixida
  • Antoni Juan, alcalde accidental d’Antella
  • Rosa Emilia Lorente, alcaldessa de Cotes

Relacionat

caValencià